Pe cat de aspectos...pe atat de delicios!!
Pentru inceput vom separa galbenusuri de albus si vom bate albusurile spuma tare cu jumatate din cantitatea de zahar(125 g). Separat,galbenusurile le frecam cu restul de zahar pana cand acesta se topeste.Apoi incorporam uleiul ca la maioneza si adaugam si esenta de vanilie. Dupa aceasta vom amesteca cu o spatula galbenusurile cu bezeaua de albusuri,dupa care vom turna si faina.Amestecam compozitia usor pana la omogenizare. Compozitia obtinuta o impartim egal in 3 vase:compozitie,compozitie in care punem 2-3 picaturi de colorant galben,compozitie amestecata cu 1 lingura cacao. Turnam compozitia in 3 pungi care le taiem la varf,dupa care in tava de copt tapetata cu faina vom turna compozitia alternand culorile. Dupa fiecare rand vom presura cacao,apoi repetam operatia pana terminam compozitia din pungi. Introducem tava la cuptor pentru 30 de minute la foc potrivit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii