Checul cu migdale este o delicioasa reteta de chec, care se prepara foare rapid si usor. Pentru aceasta reteta de desert mai aveti nevoie de faina, zahar, miere, margarina si migdale.
Checul cu migdale este o delicioasa reteta de chec pufos, care se prepara foare rapid si usor. Se pune pe foc mierea cu apa si margarina si se lasa pana se obtine o compozitie lichida. Separat, se amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul, zaharul, esneta de migdale si nucsoara. Se incorporeaza totul in compozitia de miere. Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de chec si se toarna compozitia de chec. Se coace o jumatate de ora la foc potrivit, apoi cat inca este fierbinte se unge cu miere si se presara cu fulgi de migdale.
Checul cu migdale se serveste dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii