Albusurile se bat spuma tare si se adauga zaharul putin cate putin. Se adauga cate un galbenus si se bate incontinuu. Se incorporeaza apoi putina fai
Albusurile se bat spuma tare si se adauga zaharul putin cate putin. Se adauga cate un galbenus si se bate incontinuu. Se incorporeaza apoi putina faina, zaharul vanilat, apoi uleiul, adaugat treptat si din nou faina. Se tapeteaza 2 tavi de chec cu unt si faina si se toarna in ele compozitia. Se opreste insa uns fert, care se amesteca cu cacaua, apoi se toarna deasupra, in tavi. Se pune checul la copt, in cuptorul cald, pentru 25-30 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor Cozonac moldovenesc Cornulete cu rahat
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii