Un chec racoros ce merita incercat
Blendam zmeura cu zaharul pana se omogenizeaza apoi adaugam bananele bucati si untul topit si blendam pana devine totul o pasta.
Separat batem albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugam pe rand cate un galbenus, amestecand continuu, apoi turnam cate o lingura de faina si praful de copt.
Compozitia de oua si faina o amestecam usor cu pasta de zmeura si banana si apoi turnam totul in tavi de chec tapetate cu hartie de copt.
Deasupra asezam murele si dam checurile la cuptorul preincins la 180 grade pana se rumenesc si trec testul scobitorii. Scoatem din tavi si lasam sa se raceasca inainte sa feliem.Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii