O rețetă ușor de preparat și foarte gustoasa
Se separa albusurile de galbenusuri, iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se bat pana se intaresc bine, ca la bezea. Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul si laptele, apoi se incorporeaza in compozitia de albușuri. Se adauga esenta si coaja de lamaie.
Se amesteca praful de copt cu faina și se pune treptat peste compoziția de albușuri.
Se amesteca merele cu scortisoara si cu o lingura cu faina. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hârtie de copt iar deasupra se pun merele. Se lasa la cuptor 40-50 de minute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii