Checul cu fructe Goji este usor de preparat. Este o reteta de chec pufos cu aroma acrisoara, perfect langa o cana cu ceai.
Se prepara o infuzie de ceai verde sau negru.
Intr-un castronel se pun fructele goji, cu stafidele si nuca si se toarna peste ele ceaiul, lasand 10 minute sa se inmoaie putin.
Intre timp mixam ouale cu zaharul brun pana se fac spuma.
Adaugam fructele uscate cu ceaiul si amestecam. Apoi faina, amestecand de jos in sus cu lingura de lemn. Daca vi se pare prea multa faina, puneti mai putina.
Pregatim o tava de chec ori cu hartie de copt ori o ungem cu unt sau ulei si o tapetam cu faina. Turnam compozitia si dam la cuptor 40-45 de minute.
Lasam sa se raceasca inainte sa-l taiem.
Checul cu goji merge foarte bine cu o ceasca de cafea.
http://shabbychicshop.ro/romantic-vanilia/4-ceasca-cafea-romantic.html
Checul cu fructe goji se serveste dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii