Briosele cu aroma de portocala sunt alegerea perfecta pentru un desert rapid si delicios.
Am bătut bine cele două ouă cu un praf de sare, zahărul şi zahărul vanilat. Apoi am adăugat untul, iaurtul, sucul de portocală, coaja de portocală.
Apoi am încorporat făina şi praful de copt.
Am pus aluatul în forma de brioşe, cu hârtiuţe speciale (dacă nu aveţi, ungeţi cu unt şi tapetaţi cu făină).
Cantitatea de compozitie este aproape perfecta ptr. o tava de briose.
La cuptor, 180 de grade, cam 15-17 minute, am verificat cu scobitoarea.
Gata!
Briosele cu aroma de portocale se servesc cu zahar pudra pe deasupra sau glazurate cu ciocolata.
Reteta de briose cu aroma de portocale a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Andreea-Rodica
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii