Incingeti cuptorul la 210 grade C, ungeti si infainati o tava cu peretii detasabili. Maruntiti nucile impreuna cu 50 g zahar in robotul de bucatarie (
Incingeti cuptorul la 210 grade C, ungeti si infainati o tava cu peretii detasabili. Maruntiti nucile impreuna cu 50 g zahar in robotul de bucatarie (nu foarte fin).
Spargeti ouale si separati albusurile de galbenusuri. Frecati galbenusurile cu zaharul ramas, pana ce incep sa se albeasca, adaugati nuca si faina si amestecati bine.
Bateti albusurile spuma si incorporati-le usor in aluat. Varsati aluatul in tava si dati-l 40 de minute la cuptor.
Cand e coapta, lasati prajitura sa se odihneasca 5 minute, scoateti-o din tava pe un grilaj
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniAsa cum stiti in urma concursului de pe site-ul Gustos.ro am castigat un aparat Multicooker de la Philips. Un aparat nou, ce...
Rosii umplute cu ficat la MulticookerIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii