Budinca de paine este un desert delicios, usor de facut si iubit de toata lumea.
Piinea alba, fara coaja, se taie felii care se ung cu unt si se asaza in rinduri indesate, intr-o forma unsa cu unt. Se feaca ouale cu zahar, se subtiaza treptat cu lapte fierbinte, se adauga sare si praf de vanilie, se freaca si se toarna peste feliile de piine. Cind piinea s-a imbibat bine cu compozitia din oua si lapte, budinca se pune la copt.
Budinca de paine se poate servi alaturi de un pahar cald de lapte sau de o cupa rece de inghetata de vanilie.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAm pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii