Se fierbe orezul in apa putin sarata, se strecoara si se spala in apa rece, se lasa sa se scurga bine. In acest timp se freaca untul cu zaharul, se ad
Se fierbe orezul in apa putin sarata, se strecoara si se spala in apa rece, se lasa sa se scurga bine. In acest timp se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile, unul cite unul, vanilia, orezul scurs, sarea, coaja de lamiie, stafidele si albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se asaza intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se lasa in cuptor pina se rumeneste.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieCum Bucatarasul ne-a provocat, nu putem sa rabd si sa nu raspund provocarii. Si cum INGREDIENTUL SECRET a fost PUIUL, am...
Aperitiv placinta cu pui si legumeIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii