Budinca de gris cu zmeura este o reteta foarte usoara si foarte aromata. Portocalele scot foarte bine in evidenta aroma irezistibila a zmeurei.
Cuptorul se incinge la 180 grade C. Se unge cu unt o forma de chec de 30 cm. lungime; se presara pesmet. Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca. Se bat cu mixerul timp de cca. 10 minute iaurtul, ouale, zaharul tos, zaharul vanilinat si untul. Se amesteca grisul impreuna cu praful de copt si se omogenizeaza inauntru. Se curata zmeura si se repartizeaza pe fundul formei. Se aseaza deasupra aluatul si se niveleaza. Se scoate din cuptor, se inteapa si se insiropeaza cu suc de portocale.
Pofta buna! Reteta de budinca de gris cu portocale si zmeura a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii