Se freaca untul crema cu zaharul intr-un castron. Se adauga galbenusurile si se amesteca totul pentru a obtine o crema fina. Intr-un vas se amesteca p
Se freaca untul crema cu zaharul intr-un castron. Se adauga galbenusurile si se amesteca totul pentru a obtine o crema fina. Intr-un vas se amesteca pesmetul cu drojdia, scortisoara si miezul de nuca maruntit. Se inglobeaza amestecul in crema de unt cu galbenusuri si se obtine un aluat moale. Se taie marunt caisele, smochinele si se pun in aluat. Se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza in aluat. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia si se baga la cuptor pentru 30 de minute.
Se serveste cald.
Alte retete de dulciuri:
Tort de inghetata cu zmeura
Prajitura cu capsuni si frisca
Placinta cu visine
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri calePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii