Chia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva radicalilor liberi, iar aceasta reteta are un gust super bun!
Intr-un borcan cu capac se pun laptele si mierea se amesteca sa se dizolve, apoi se adauga chia, se amesteca din nou, se pune capacul si se lasa la frigider 4 h amestecand din cand in cand.
In acest timp, se scurg bucatile de ananas, se paseaza oprind cateva pentru ornat impreuna cu o banana si se lasa deoparte.
Capsunile curatate, spalate, bine scurse, se paseaza si ele intr-un vas, oprind 2-3 pentru ornat, impreuna cu banana ramasa si se lasa deoparte.
Chia, dupa ce a absorbit laptele, se imparte in cupe, deasupra se pune piureul de fructe si se orneaza cu frunzulite de menta si fructele ramase.
Inainte de servire se lasa la frigider.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii