1. Fierbe grisul in lapte cu praf de sare, dupa care lasa-l putin la racit. 2. Separat, freaca galbenusul cu zaharul. Adauga albusul batut spuma si co
1. Fierbe grisul in lapte cu praf de sare, dupa care lasa-l putin la racit.
2. Separat, freaca galbenusul cu zaharul. Adauga albusul batut spuma si coaja de lamaie rasa
3. Compozitia astfel obtinuta toarn-o peste grisul fiert in racit. Amesteca usor pana se incorporeaza complet
4. Toarna compozitia in forme unse cu unt. Coace la cuptor, aproximativ 30 de minute.
5. Rastoarna budinca si pune deasupra dulceata de fructe de padure.
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofiAceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
Friptura asortata pentru masa de CraciunPentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.
Fursecuri vanilate cu portocalaO prajitura simpla, gustoasa care ti se topeste in gura….o prajitura cu iz de sarbatoare si dor de copilarie.
Prajitura LămâiţaCataiful este un desert oriental delicios care poate facut cu nuca, mere, fistic ... Este o prajitura ce poate fi facuta si...
Cataif cu fisticSalam de biscuiţi reţetă. Este o reteta simpla si foarte rapida, cu un gust minunat si care imi aminteste de copilarie.
Salam de biscuiţi reţetăSarmalele nu lipsesc din meniul niciunui roman. Sarmalute aburinde asezonate cu voie buna.
Sarmalute in foi de varza
Comentarii