Intr-o craticioara se fierbe smantana. Se marunteste ciocolata si se pune intr-un bol. Se toarna peste ciocolata smantana fiarta. Se lasa un minut si
Intr-o craticioara se fierbe smantana.
Se marunteste ciocolata si se pune intr-un bol.
Se toarna peste ciocolata smantana fiarta. Se lasa un minut si se omogenizeaza cu telul pana se face crema.
Adaugam untul in compozitie si amestecam pana se topeste.
Se lasa la racit 30 de minute.
Se modeleaza cu mainile in forma de bulgarasi.
Fiecare trufa se decoreaza cu nuca de cocos, migdale macinate, fistic maruntit sau cacao, dupa preferinte.
Retete recomadate:
Ciocolata de casa
Tort cu crema de zahar ars
Pandispan cu mere
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii