Pentru ciocolata de casa cu caco aveti nevoie de lapte praf, 1 kg zahar, 300 ml apa, 400 g unt, 100 g stafide, 100 g nuca prajita.
Pentru ciocolata de casa cu cacao, cernem laptele praf intr-un vas de plastic, adaugam cacaua cernuta si esenta. Fierbem apa plus zaharul 15 minute, dam deoparte, adaugam untul peste sirop. Dupa ce s-a topit turnam peste lapte, omogenizam compozitia, adaugam alunele si nuca apoi turnam compozitia pe o tava mare tapetata cu folie de plastic.
Ciocolata de casa cu cacao se poate servi dupa ce s-a intarit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii