Ciocolata alba de casa se face din lapte praf, zahar, apa, unt, fiole esenta de vanilie si stafide. Este delicioasa.
Pentru ciocolata alba de casa se pune zaharul si apa la fiert pana se leaga siropul (15 minute. Dam deoparte si adaugam untul, lasam la racit. Laptele praf il trecem prin sita, apoi turnam siropul peste lapte, amestecam pana se omogenizeaza. Adaugam vanilia, alunele si stafidele, le incorporam bine apoi turnam compozitia pe o tava mare de la aragaz tapetata cu folie de plastic.
Optional se poate renunta la stafide.
Lasam ciocolata alba de casa pana a doua zi pentru a se intari, apoi o putem servi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii