• macinati nucile in blenderul performant Oster Versa, apoi adaugati si restul ingredientelor uscate, cu exceptia pulpei de migdale, a apei si a mierii
• intr-un bol se adauga mierea lichida si apa si ulterior celelalte ingrediente. Se amesteca bine si daca mai este necesar, adaugati inca 1-2 linguri de apa
• amestecati pana cand compozitia devine lipicioasa, batoasa si usor de modelat
• formati bombonele si dati-le prin pudra de carob si canepa decorticata.
Reteta Ligiei Pop este ideala atunci cand doriti sa preparati un desert delicios si sanatos, in special pentru cei mici. De asemenea, bomboanele raw sunt o varianta rapida si foarte sanatoasa pentru pachetelul de scoala.
Din aceeasi compozitie se pot face blaturi de prajiturele si torturi, bombonele date prin nuca de cocos sau alte seminte, puteti adauga goji, pudra de zmeura, afine sau catina etc.
Savurati cu placere!
Articolul complet: https://ligiapop.com/2016/09/22/bombonici-raw-cu-carob-pentru-copilasi/
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii