Bomboane cu fulgi de porumb si ciocolata sunt un desert rapid si sanatos potrivit pentru copii.
Zaharul, mierea, untul, nuca si nuca de cocos se pun pe foc într-o crăticioara. Din momentul in care au fiert se lasă 2-3 minute apoi se adaugă ciocolata rupta în bucăți și se lasă sa se topească.
Amestecul fierbinte se toarnă peste fulgii de porumb si se lasă sa se răcească( dacă compoziția pare prea moale se mai adaugă 1 lingura de nuca sau de fulgi zdrobiți)Cu mana unsa cu unt se iau bucatele cărora li se da forma de sfera, se așează pe un platou și se dau la rece.
La Philips Multicooker imi place funcția de menținere la cald a mâncării dar cea care permite pastrarea vitaminelor prin folosirea valvei ajustabile.
Se păstrează la rece
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii