Brigadeiro, bomboanele braziliene cu gust de ciocolata si caramel sunt adorate de copii. Bomboanele se servesc cu precadere in timpul diferitelor manifestatii sau festivaluri.
Pune cele 3 ingrediente (fara fulgii de ciocolata) intr-o oala la foc mic.
Amesteca frecvent si gateste pana cand amestecul se intareste suficient incat sa-si pastreze forma. Dupa ce treci cu lingura, fundul oalei trebuie sa se vada.
Rastoarna amestecul intr-un alt vas uns cu unt si lasa la temperatura camerei pana ca se raceste de tot si se intareste.
Ia cu lingura si formeaza mici bile sub forma unei bomboane si tavaleste-le prin bomboane decorative de ciocolata.
Bomboanele de ciocolata si caramel se pastreaza la frigider.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii