Se aleg struguri cu boabele cat mai mari, bine coapte. Se desprind boabele, se spala si se lasa la scurs. Se face o crema de ciocolata. Se pune zaharu
Se aleg struguri cu boabele cat mai mari, bine coapte. Se desprind boabele, se spala si se lasa la scurs.
Se face o crema de ciocolata. Se pune zaharul intr-un vas la bain-marie, se adauga putina apa si cinci linguri de cacao. Se amesteca incontinuu, avand grija sa nu se lipeasca. Se rade ciocolata si, cand crema incepe sa se lege, se adauga si ea. Se mai pune pe foc cateva minute si apoi se lasa la racit, adaugandu-se si romul. Se dau boabele de struguri prin crema calduta si se scot intr-o farfurie cu fulgi de nuca de cocos, acoperindu-se bine cu acestia.
Alte dulciuri retete recomandate
Galusti cu prune
Ciocolata de casa
Tarta cu fructe
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii