Se amesteca apa cu zahar pana da in clocot, iar dupa ce s-a racit putin, adaugam margarina, laptele praf, nuca de cocos razuita. Se prelucraza foarte
Se amesteca apa cu zahar pana da in clocot, iar dupa ce s-a racit putin, adaugam margarina, laptele praf, nuca de cocos razuita. Se prelucraza foarte bine compozitia si se raceste, apoi se tine la frigider timp de cateva ore. Se formeaza bilute de marimea unei nuci, se pune cate o aluna in mijlocul bilutei, apoi se da prin nuca de cocos razuita.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Prajitura cu capsuni
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii