Aricii din aluat de biscuiti sunt niste prajiturele minunate cu cacao pe care le poti pregati impreuna cu copiii. Sunt simplu de preparat si de decorat sugestiv.
Se amesteca bine migdalele macinate, biscuitii, zaharul, cacao si untul pana se obtine un aluat uniform. Se lasa la rece timp de 40 de minute.
Se formeaza apoi din aluat niste bombite putin tuguiate la un capat. Sa imite forma corpului de arici. Se topeste la baie de aburi margarina impreuna cu ciocolata, se freaca bine si se unge spatele aricilor cu aceasta compozitie.
Deasupra se presara ciocolata rasa (pana nu se intareste galzura) si/sau se infig migdalele in locul acelor de arici :).
Aricii din aluat de biscuiti se lasa la rece dupa care se pot servi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniUsor, spumos, gustos!
Sufleu de cartofi cu bacon si ceapa verde
Comentarii