Tartele de fructe sunt foarte aspectuoase si usor de preparat. Sunt un desert aspectuos ce va fi pe placul oricarui invitat.
Pt foaie amesteci ingredientele si framanti un aluat pe care il imparti in mai multe bucati, Aranjezi cu mana fiecare bucata in forma de tarta, asezi in fiecare cateva boabe de fasole pentru a nu se umfla aluatul si dai la copt pentru circa 30 de minute.
Cand sunt coapte scoti mini-tartele si le lasi sa se raceasca. Indepartezi boabele de fasole.
Pregatesti budinca de vanilie dupa instructiunile de pe pachet si pui in fiecarte tarta compozitia rezultata. Cureti fructele si le tai rondele.Puteti folosi si alte fructe in functie de preferinta.
Pofta buna!
Tartele cu fructe se servesc dupa jumatate de ora.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii