Pentru taiteii de casa simpli se framanta un aluat, care se lasa invelit in nylon sa stea timp de o jumatate de ora, apoi se intinde cu sucitorul o foaie subtire.
Pentru taiteii de casa simpli se framanta un aluat, care se lasa invelit in nylon sa stea timp de o jumatate de ora, apoi se intinde cu sucitorul o foaie subtire, o lasam sa stea la zvantat timp de douazeci de minute, apoi o taiem fasii lungi si, cu un cutit bine ascutit, le taiem foarte subtiri - pentru supa sau lapte – pentru garnituri. Daca se foloseste masina, este mai bine deoarece taiteii sunt uniformi.
Taiteii de casa simpli se pot servi la supa, lapte, pentru garnituri.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii