Aceasta reteta de pizza este delicioasa. Pentru a o prepara aveti nevoie de aluat pentru pizza, ciuperci, masline, cabanos si smantana.
Aceasta reteta de pizza este delicioasa. Pentru a o prepara aveti nevoie de aluat pentru pizza, ciuperci, masline, cabanos si smantana. Aluatul pentru pizza este bun daca este facut din compozitie de aluat pentru paine lucrat mai molicel. Il asezam in tava unsa si tapetata cu faina, peste el punem o ceapa tocata si calita peste care adaugam o mana de ciuperci tocate. Se mai pun 12 masline taiate fasii, 3 bucati de cabanos taiat feliute, 300 g telemea rasa pe razatoare, piper, delicat, 300 g smantana batuta cu 4 galbenusuri, 4 albusuri batute spuma si 2 linguri de faina, dam la cuptor, iar dupa ce s-a copt, punem deasupra ketchup (bulion, apa, zahar, sare, piper, delicat). Daca nu avem aluat pentru paine, putem pune felii de franzela inmuiate in supa condimentata sau lapte.
Pizza se poate servi rece sau calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii