Gogosile simple sunt, in general cele mai delicioase si se fac extrem de rapid.
Mod de preparare:
Se amesteca drojdia cu zaharul vanilat pana ce se obtine o pasta lichida. Se adauga apa calduta, coaja rasa de lamaie si faina, dar treptat.
Se framanta aluatul, se lasa la dospit pana cand aluatul isi dubleaza cantitatea, dupa care se taie in bucati sau se folosesc forme pentru gogosi. Se pune ulei in tigaie, se lasa sa se incinga, dupa care se pun gogosile una cate una in tigaie. Se procedeaza asa pana la terminarea aluatului. La final, se pudreaza putin zahar vanilat peste gogosi.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Gogosile simple delicioase se servesc calde, cu zahar pudra pe deasupra si un pahar cu lapte caldut.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii