Pentru crema de la aceste foi aveti nevoie de 70 g faina, 200 g zahar, 400 ml lapte si 3 pachetele de vanilie.
Pentru foile cu crema de lamaie se fac trei foi din toate ingredientele iar pentru crema 70 g faina, 200 g zahar, 400 ml lapte si 3 pachetele de vanilie se fierb, iar cand crema s-a racit, se amesteca cu 200 g unt si zeama de la o lamaie.
Foile cu crema de lamaie sunt delicioase se servesc dupa ce s-au racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii