Pentru blat pentru tort cu nuca untul se freaca spuma cu zaharul, se adauga ouale, unul cate unul, un praf de sare si, la sfarsit se pune nuca macinata si faina cernuta.
Pentru blat pentru tort cu nuca untul se freaca spuma cu zaharul, se adauga ouale, unul cate unul, un praf de sare si, la sfarsit se pune nuca macinata si faina cernuta. Se tapeteaza o tava pt tort cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se coace la 140-150 grade Celsius timp de 20-30 minute.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii