Pentru aluat frantuzesc rapid se amesteca toate ingredientele in afara de margarina pana se obtine un aluat potrivit. Se intinde aluatul pe o planseta cu sucitorul.
Pentru aluat frantuzesc rapid se amesteca toate ingredientele in afara de margarina pana se obtine un aluat potrivit. Se intinde aluatul pe o planseta cu sucitorul pana se obtine o foaie de 3-4mm grosime. Margarina se da pe razatoare(daca este mai tare) peste foaie sau se intinde uniform cu mana(daca este mai moale). Se ruleaza foaia, se taie in doua jumatati iar fiecare jumatate se preseaza de la ambele capete in acelasi timp pana se obtin doua discuri mai groase de aluat are se dau la rece in frigider pentru cca. 30min-1ora, dupa care fiecare disc se intinde cu sucitorul pana se obtine o foaie de marimea dorita.
Foaia de aluat frantuzesc rapid se foloseste pentru orice fel de placinta.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii