Se spala vinetele, se curata de coaja, apoi se taie felii sau rondele de 7-8 mm. Se sareaza, se lasa asa o ora, apoi se prajesc pe ambele fete. Se as
Se spala vinetele, se curata de coaja, apoi se taie felii sau rondele de 7-8 mm. Se sareaza, se lasa asa o ora, apoi se prajesc pe ambele fete. Se asaza pe fundul borcanului o frunza de dafin si cateva boabe de piper. Se formeaza apoi straturi alternative de felii de vinete, usturoi, ardei iute si gogosari. Se repeta operatiunea pana se umple borcanul. Se prepara saramura din apa, otet si sare si se toarna rece peste compozitie. Se presara putin salicilat, se inchide borcanul ermetic si se pune in cuptor, in tava, fara apa si se tine pana se infierbanta.
Se serveste dupa cateva zile.
Alte retete:
Pulpe de pui la cuptor Tocanita de pui Ardei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaFetelor mele le plac foarte mult waffele. Se pregătesc ușor, din ingrediente aflate la îndemâna oricui. Pot fi...
Aperitiv waffle cu cascaval si ceapa verdeReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii