Salata de toamna cu legume se pregateste usor. Pentru aceasta ceapa se taie solzi si se inmoaie intr-o cana de ulei.
Pentru salata de toamna cu legume,ceapa se taie solzi si se inmoaie intr-o cana de ulei. Morcovul se fierbe pe jumatate, dupa care se pun la fiert o cana de otet, 2 cani de apa, 3 linguri de sare, 2 linguri de zahar si condimente. Dupa ce clocoteste, se adauga zarzavatul tocat fidelute, apoi se fierbe timp de 20 de minute, se pune la borcane si se sterilizeaza timp de 20 minute la cuptor.
Salata de toamna cu legume este o muratura foarte buna ce poate fi servita cu diverse mancaruri.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaFetelor mele le plac foarte mult waffele. Se pregătesc ușor, din ingrediente aflate la îndemâna oricui. Pot fi...
Aperitiv waffle cu cascaval si ceapa verdeReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii