Salata de toamna este o muratura gustoasa, pe care o puteti pregati usor. Salata de toamna este perfecta pentru zilele de iarna.
Toate legumele se spala si se taie fideluta. Gogosarii ii curatam de seminte...
Taiem fasii gogonelele, tocam si gogosarii...
Ceapa o taiem fideluta, frunzele de telina spalate le tocam marunt.
Cat se odihnesc legumele, punem intr-o oala uleiul, otetul, zaharul, sarea, piperul, foaia de dafin si le lasam sa dea in clocot.
Cand a inceput sa fiarba, adaugam rand pe rand, legumele tocate si amestecam bine totul.
Din momentul in care au inceput sa fiarba lasam fix 15 minute sa se opareasca si sa scada, amestecand din cand in cand.
Dupa ce le-am oparit, luam borcanele si le umplem...apoi le punem la bain marie, dupa care le depozitam in camara.
Reteta de salata de toamna a fost propusa de Patricia Iordache pe forum culinar.
Salata de toamna este o muratura gustoasa ce poate fi servita cu fripturi, tocanite, etc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaFetelor mele le plac foarte mult waffele. Se pregătesc ușor, din ingrediente aflate la îndemâna oricui. Pot fi...
Aperitiv waffle cu cascaval si ceapa verdeReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii