Pentru salata de iarna cu legume se toaca marunt toate legumele, morcovul se da pe razatoarea mare. Se pun toate intr-o oala la foc mic cu 1 lingura de sare.
Pentru salata de iarna cu legume se toaca marunt toate legumele, morcovul se da pe razatoarea mare(se mai pot rade si 2-3 teline).Se pun toate intr-o oala la foc mic cu 1 lingura de sare, o ceasca mare de ulei si una de otet, si se lasa sa fiarba in zeama lor 1/2 ora.
Separat se face o maioneza din 1 si 1/2 borcan de mustar si 1/2l ulei.
Dupa ce s-a fiert, zarzavatul se lasa sa se racoreasca putin si se amesteca cald(nu fierbinte) cu maioneza de mustar, se pune in borcane si se sigileaza.
Salata de iarna cu legume se serveste ca aperitiv
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii