Pentru salata de iarna cu legume se toaca marunt toate legumele, morcovul se da pe razatoarea mare. Se pun toate intr-o oala la foc mic cu 1 lingura de sare.
Pentru salata de iarna cu legume se toaca marunt toate legumele, morcovul se da pe razatoarea mare(se mai pot rade si 2-3 teline).Se pun toate intr-o oala la foc mic cu 1 lingura de sare, o ceasca mare de ulei si una de otet, si se lasa sa fiarba in zeama lor 1/2 ora.
Separat se face o maioneza din 1 si 1/2 borcan de mustar si 1/2l ulei.
Dupa ce s-a fiert, zarzavatul se lasa sa se racoreasca putin si se amesteca cald(nu fierbinte) cu maioneza de mustar, se pune in borcane si se sigileaza.
Salata de iarna cu legume se serveste ca aperitiv
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii