Pentru salata de ardei kapia va trebuie 3 kg ardei kapia, 1 l de ulei, 500 ml otet, 500 ml apa.
Pentru salata de ardei kapia, coaceti bine ardeii si curatati-i fierbinti, fara sa dati apa pe ei, apoi fierbeti otetul, apa, mierea, sarea si piperul timp de cinci minute. Puneti ardeii in borcane de 500 g si cate o bucatica de hrean in fiecare borcan; turnati otetul in borcane de 750 g si deasupra puneti ulei. Legati borcanele si dati-le, timp de jumatate de ora, la cuptor sau la Bain – Marie, apoi puneti-le in camara.
Salata de ardei kapia este foarte buna si poate fi consumata cu mai multe feluri de mancare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaFetelor mele le plac foarte mult waffele. Se pregătesc ușor, din ingrediente aflate la îndemâna oricui. Pot fi...
Aperitiv waffle cu cascaval si ceapa verdeReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii