Gogosarii murati in otet sunt deliciosi. Aceasta reteta de muraturi este simpla de realizat si dureaza doar o jumatatea de ora.
Gogosarii murati in otet sunt deliciosi.
Se taie jumatati daca sunt mai mici sau sferturi daca sunt mai mari.
Intr-un vas mare punem gogosarii, adaugam peste ei zaharul, sarea, otetul, foile de dafin, piperul boabe si mustarul boabe. Se lasa 24 de ore la macerat sa-si lase zeama. Din cand in cand mestecam in ei sa se topeasca zaharul.
A doua zi se pun in borcane, se adauga peste ei zeama lasata, cu tot cu boabele de mustar si piper. Se pun deasupra ramurele de visin, curatate, apoi capacele si se depoziteaza in camara.
Sunt deliciosi si crocanti, nu se inmoaie.
Gogosarii murati in otet sunt ideali la diferite mancaruri.
Ideal pentru servirea acestor gogosari ar fi ideal:Platou servire marca Nuova R2S, 40cm diametru, din portelan prevazut cu manere de la Kitchen Shop.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantana
Comentarii