Se curata ciupercile, se separa de codite si se spala in multe ape. Se pun intr-un vas emailat, cu sare si un pahar de ulei. Se fierb pe foc mic, sa s
Se curata ciupercile, se separa de codite si se spala in multe ape. Se pun intr-un vas emailat, cu sare si un pahar de ulei. Se fierb pe foc mic, sa scada in zeama lor. Cand nu mai au zeama, ciupercile se pun intr-un borcan de 3 l, se acopera cu lichid fiert si racit si se leaga borcanul cu celofan. Ciupercile se pot pune si in borcane mici. Lichidul se prepara dintr-un litru de apa si trei linguri de otet, in care se adauga o lingura de sare, in afara de sarea pusa peste ciuperci la inceput. Borcanele, legate cu celofan pus in doua, se pun in cuptorul aragazului si se sterilizeaza o jumatate de ora. Ciupercile se pastreaza peste iarna.
Alte retete:
Castraveti bulgaresti
Zacusca de ciuperci
Sos de ciuperci
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii