Pentru castraveti iuti de casa se spala castravetii si ardeii si se aseaza in borcanele spalate si scurse de apa. Se pune mararul, radacina de hrean, cimbrul.
Pentru castraveti iuti de casa se spala castravetii si ardeii si se aseaza in borcanele spalate si scurse de apa. Se pune mararul, radacina de hrean, cimbrul, foile de dafin si ardeii iuti intercalati printre castraveti. Se toarna apa peste castraveti apoi se scurge intr-un vas, se masoara si la 1 l de apa se pune o lingura cu varf de sare.Se toarna iarasi peste castraveti si se leaga borcanul. Castravetii murati se depoziteaza la loc racoros.
Castravetii iuti e servestc ca si muraturi alaturi de fripturi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaFetelor mele le plac foarte mult waffele. Se pregătesc ușor, din ingrediente aflate la îndemâna oricui. Pot fi...
Aperitiv waffle cu cascaval si ceapa verdeReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii