Ardei murati umpluti cu varza

Cantitatile le fac totdeauna dupa ochi. Ca si condimente de amestecat cu varza este cimbru si un strop de amestec de frunze uscate de oregano si busui

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Ardei murati umpluti cu varza

Ingrediente

  • Ardei
  • varza
  • morcovi
  • cimbru
  • oregano
  • busuioc
  • seminte de mustar
  • tulpina de marar
  • piper
  • frunze de dafin

Mod de preparare

Cantitatile le fac totdeauna dupa ochi.

Ca si condimente de amestecat cu varza este cimbru si un strop de amestec de frunze uscate de oregano si busuioc, mai puneam bucati de tulpini de marar, din cele uscate, asezate ca sa tina ardeii in borcan scufundati in apa. Ca si intaritor am folosit semintele de mustar.

Ardeii se spala si se curata cotorul , taiat cu varful unui cutit ascutit iar cu o lingurita se curata peretii ardeiului de nervuri si de eventualele seminte.

Varzele taiate marunt , am folosit robotul ca mi-a fost mai usor.

Am ras morcovii si am amestecat cu mana de sare si cu condimentele . Am lasat-o asa sa-si lase apa cam doua ore.

Si am umplut frumusel ardeii , cat se poate de indesat si cu atentie sa nu crape.

Inainte de a pune varza am presarat cateva seminte de mustar in fiecare ardei, altadata as fi pus o bucatica de hrean.

I-am pus in borcane asezati unul peste sau langa altul si am turnat saramura peste ei .

Saramura am facut-o cu o lingura de sare la fiecare litru de apa , am mai pus in borcan si cate o frunza de dafin si un pic de piper.


Pofta buna!

Reteta Ardei murati umpluti cu varza a fost propusa de SIMONA.B pe forum culinar.ro

Alte retete cu ardei gasiti aici:

ARDEI UMPLUTI CU VARZA,

Ardei bulgaresti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Negresa cu branza si cirese
1
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Fursecuri cale
2
Prajituri

Fursecuri cale

Mai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...

Fursecuri cale
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella
3
Mancaruri cu cartofi

Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella

Niste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.

Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella
Desert prajitura cu capsuni
4
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Prajitura cu cirese
5
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura cu cirese
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia