Kimchi de castraveti este un alt fel de a mura castraveti. In mod traditional Kimchi se face cu varza, dar si cu castraveti iese foarte bine.
Kimchi de castraveti este un alt fel de a mura castraveti. In mod traditional Kimchi se face cu varza, dar si cu castraveti iese foarte bine. Se taie castravetii rondele si amesteca impreuna cu sarea.
Se lasa deoparte cam doua ore.
Se taie ceapa verde, se rade usturoiul si ghimbirul.
Se amesteca toate ingredientele si se pun intr-un container inchis ermetic. Eu am preferat un borcan. Se lasa la temperatura camerei peste noapte. Se pastreaza in frigider.
Kimchi de castraveti acompaniaza felurile de mancare coreene.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii