Gogosarii umpluti cu varza rosie sunt muraturi foarte populare, iar cele de acasa sunt cele mai delicioase. Pentru aceasta se spala bine gogosarii si se scobesc.
Gogosarii umpluti cu varza rosie sunt muraturi foarte populare, iar cele de acasa sunt cele mai delicioase.
Pentru aceasta se spala bine gogosarii si se scobesc, se indeparteaza cotorul si semintele, se verifica sa nu fie stricati in interior.
Se toaca varza, se rad morcovii si telina si se amesteca toate trei, se pune sare dupa gust, sa fie putin mai sarat decat la o salata.Se lasa o ora apoi se umplu gogosarii, se indeasa cat mai bine. Se aseaza intr-un borcan de 5 l, se pun foile de dafin, hreanul curatat si taaiat bucati, boabe de piper.
Se fierbe otetul cu zaharul, 3 l de apa si 4 lg de sare si se toarna fierbinte peste gogosari. Se capseaza gogosarii in otet se pun la loc racoros si uscat.
Gogosarii umpluti cu varza rosie se servesc alaturi de friptura.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii