O salata gustoasa
Ghebele le curatam si le spalam in multe ape,le fierbem in apa cu sare cca 20 min. Intre timp curatam si taiem ceapa pestisor (felii). Curatam gogosarii de seminte, ii spalam si ii taiem felii. Morcovul il curatam si il dam prin razatoare (eu am taiat si rondele). Intr-un ceaun punem apa,otetul,uleiul,zaharul, sarea, piperul,foile de dafin punem pe foc si cand incepe sa fiarba adaugam ceapa, Lasam sa fiarba 4 min dupa care adaugam morcovul si gogosarul. Mai lasam sa fiarba impreuna cca 4min dupa care adaugam ghebele. Amestecam si lasam sa fiarba inca 5-7 min. Punem salata in borcane si zeama cat sa acopere. Infiletam capacele si invelim borcanele intr-o patura unde lasam sa se raceasca pana a 2 zi dupa care depozitam in camara.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii