O reteta de salata pentru iarna foarte delicioasa pe care o poti manca goala.
Se spala si se curata gogosarii de cotoare si seminte si ii taiem fideluta. Desfacem conopida buchetele mici, o lasam jumatate de ora in apa rece apoi o punem intr-o strecuratoare la scurs. Tocam varza alba si rosie. Curatam si spalam morcovul si telina si le dam pe razatoarea mare. Amestecam toate legumele intr-un vas mare. Punem otetul, uleiul, zaharul si sarea la fiert. Lasam sa dea cateva clocote si il turnam fierbinte peste legume si se adauga piperul dupa gust. Amestecam de cateva ori in salata si o punem cu tot cu zeama in borcane curate si sterilizate.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii