Se spala ardeii, se aseaza in straturi cat mai stranse intr-un borcan de sticla, alternandu-i cu buchete de conopida si rondele de morcovi. La mijloc
Se spala ardeii, se aseaza in straturi cat mai stranse intr-un borcan de sticla, alternandu-i cu buchete de conopida si rondele de morcovi. La mijlocul borcanului se pun frunze de visin, iar printre legume se pun catei de usturoi. Se pun intr-un vas mare 4 l de apa si 2 l de otet, se lasa sa clocoteasca cu sase linguri de sare si se trage vasul de pe foc. Se adauga zaharul sau mierea de albine si boabele de piper. Se toarna peste putina apa fierbinte peste gogosari, se lasa borcanul acoperit pana a doua zi Se leaga dupa ce legumele s-au acoperit cu mult lichid. Se pastreaza in camara la loc uscat si temperatura constanta.
Alte retete culinare:
Castraveti bulgaresti Varza murata Zacusca de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCum am vazut aceasta reteta distribuita pe pagina Betei, am vizionat-o, mi-am dat seama ca o sa ne placa si am...
Pui calabrese
Comentarii