Curatati ciupercile, spalati-le si puneti-le la fiert pentru 20 de minute in apa cu ceva sare, apoi scurgeti-le de apa. Curatati ardeiul si ceapa, sp
Curatati ciupercile, spalati-le si puneti-le la fiert pentru 20 de minute in apa cu ceva sare, apoi scurgeti-le de apa. Curatati ardeiul si ceapa, spalati-le si taiati-le julienne. Puneti intr-o oala la fiert otetul cu 2 litri de apa, 2 linguri sare grunjoasa si boabele de mustar. Cand incepe sa fiarba in clocot, luati-o de pe foc. Puneti intr-un borcan de 5 litri ciupercile, ardeiul, mararul, piperul si ceapa. peste acestea turnati amestecul de apa si otet fierbinte, apoi deasupra puneti uleiul. Legati borcanul cu celofan si sfoara.
Lasati cel putin 5 zile la marinat, la loc racoros, inainte de a-l desface.
Alte retete:
Compot de gutui Varza murata Castraveti bulgaresti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii