Ardeii iuti oltenesti in otet sunt perfecti pentru iarna. Merg de minune langa ciorbe si ne incalzesc sufletul :).
Tocam ardeii.
Urmeaza ceapa, care se taie solzisori, cat mai fini.
Leusteanul se toaca si el marunt.
Se pun toate intr-un castron.
Se adauga sarea si zaharul si se amesteca bine.
Amestecul se pune in borcane, se preseaza bine, dupa care se toarna otet pana la buza borcanului.
Se sigileaza si se pun la pastrare pentru iarna. Borcanul se poate deschide dupa cca 2 saptamani.
Ardeii iuti oltenesti se servesc la ciorbele acrite cu bors sau zeama de varza.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii