Pentru serbetul aromat de zahr ars, intr-o cratita punem 300 g zahar la ars, dupa care se stinge cu 2 pahare de apa.
Pentru serbetul aromat de zahar ars, intr-o cratita punem 300 g zahar la ars, dupa care se stinge cu 2 pahare de apa. Dupa ce s-a topit acest sirop, se pune peste el 1 kg zahar, apoi se topeste la foc moale, dupa care se da la foc iute si se adauga o lingura de zeama de lamaie.
Serbetul aromat de zahar ars se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii