Fasolea verde conservata cu ardei poate fi folosita pentru ciorbe sau tocanite. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume aveti nevoie de fasole verde, ardei, rosii, sare, piper, ulei, ceapa si usturoi.
Fasolea verde conservata cu ardei poate fi folosita pentru ciorbe sau tocanite. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume se spala rosiile si se storc prin presa sau la robot, se pune sucul sa fiarba, se curata fasolea verde si se taie in 2, 3 bucati apoi se pune la fiert in bulion.
Se curata ceapa si ardeii si se calesc in ulei, se adauga la fasole dupa 30 d eminute, se pune sare, piper si usturoiul tocat si se mai fierb 10 minute
Se spala borcane de 800 ml, se usuca apoi se pune fasolea in ele, se capseaza si se fierb a doua zi in duns 30 d eminute.
Fasolea verde conservata cu ardei se foloseste pentru ciorbe, tocanite.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii