Fasolea verde conservata cu ardei poate fi folosita pentru ciorbe sau tocanite. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume aveti nevoie de fasole verde, ardei, rosii, sare, piper, ulei, ceapa si usturoi.
Fasolea verde conservata cu ardei poate fi folosita pentru ciorbe sau tocanite. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume se spala rosiile si se storc prin presa sau la robot, se pune sucul sa fiarba, se curata fasolea verde si se taie in 2, 3 bucati apoi se pune la fiert in bulion.
Se curata ceapa si ardeii si se calesc in ulei, se adauga la fasole dupa 30 d eminute, se pune sare, piper si usturoiul tocat si se mai fierb 10 minute
Se spala borcane de 800 ml, se usuca apoi se pune fasolea in ele, se capseaza si se fierb a doua zi in duns 30 d eminute.
Fasolea verde conservata cu ardei se foloseste pentru ciorbe, tocanite.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii