Esenta de citrice se poate folosi la deserturi sau la prepararea unor cocktailuri. Pentru preparare aveti nevoie de portocale, mandarine, lamai, grepfrut si vodca.
Esenta de citrice se poate folosi la deserturi sau la prepararea unor cocktailuri. Pentru preparare se taie coaja de la citrice, aveti grija sa scoateti cat mai mult din partea alba.
Se pune intr-un borcan si se acopera cu vodca. Inchide borcanul, pune-l in camara si scutura-l o data pe zi.
Dupa doua saptamani, scoate coaja si inlocuieste-o cu alta noua. Tine inca doua saptamani, dupa care scoti cojile si ai esenta de citrice.
Esenta de citrice se poate folosi la deserturi sau la prepararea unor cocktailuri.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii