Compotul de struguri cu scortisoara este delicios. Il puteti consuma ca atare sau il puteti folosi la prajituri si salate de fructe.
Compotul de struguri cu scortisoara este delicios. Il puteti consuma ca atare sau il puteti folosi la prajituri si salate de fructe. Boabele de strugure spalate si curatate de seminte si coaja se pun in borcane sau sticle cu gura larga. Zaharul, scortisoara si apa se pun la fiert si, cand incepe sa se lege se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Apoi se toarna peste struguri si se astupa borcanele sau sticlele. Se fierb recipientele de compot, la bain/marie, pentru 20 minute si apoi se lasa sa se raceasca acoperite cu paturi.
Compotul de struguri cu scortisoara se serveste din cupe, combinat si cu alte fructe din compot.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii